RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie, PNL Pașcani:“Soarta viitorului operator de salubrizare trebuie decisă de pășcăneni”!

Viitorul operatorului local de salubrizare a municpiului ar fi trebuit să fie decis prin votul cetățenilor din Pașcani. Aceasta idee este susținută de președintele PNL Pașcani.

 

Invitat în emisiunea “În Obiectiv”, difuzată ieri seară de postul nostru de televiziune, Marius Pintilie a susținut că cetățenii ar fi trebuit să fie chestionați asupra subiectului ce are legătură cu viitorul acestui serviciu la la nivel local. ”Totul ar fi trebuit să se întâmple în urma unui referendum la care populația să se pronunțe. Avem experiența cu ApaVital, știm ce s-a întâmplat, de aceea ar fi trebuit evitată situația. Consiliul Local s-a pronunțat în 2009 pentru aderarea la ADIS, dar la acest moment noi ar fi trebuit să discutăm cu cetățenii mai întâi, să vedem ce vor și ei”, a susținut Marius Pintilie, consilier local PNL.

  

În ședința extraordinară din data de 4 decembrie, aleșii locali au decis ca noul operator de salubritate să își intre în drepturi după licitaţia de la nivel județean.

Reamintim faptul că în campania electorală de anul trecut, candidatul Dumitru Pantazi a promis că va organiza periodic consultări publice pe marginea celor mai importante decizii, dar acest lucru nu s–a întâmplat.

 

 

Related posts

PSA pune la dispoziția societății de Salubritate o parte din sediu. Iată de ce nu se poate face mutarea!

Marius Parteni

Starea de alertă, prelungită în România, începând de astăzi

Redacția

Episodul II: Prețul! Cum a cumpărat Dumitru Pantazi, de la Primărie, pentru fata sa, spațiul în care funcționează farmacia MEDISANIS! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...