NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu: Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi la cei care au pensii mai mici, şi la cei care au pensii mai mari, iar majorarea trebuie să pornească de la 10%

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, la Craiova, că pensiile trebuie mărite pentru toată lumea, indiferent de valoarea pensiei, iar majorarea trebuie să pornească de la 10%.

„Am spus, nu e prima oară: trebuie să plecăm de la 10%, categoric. Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi la cei care au pensii mai mici, şi la cei care au pensii mai mari. Părerea mea e că trebuie găsită calea, cum am găsit când am intrat la guvernare acel program pe care l-am lucrat împreună cu doamna Olguţa Vasilescu, în care la anumite zone, la peste trei milioane şi jumătate de pensionari, am venit şi cu acele ajutoare pe o perioadă, mai ales perioada de iarnă, şi se vede cât de bine au venit”, a spus Ciolacu, răspunzând unei întrebări pe tema pensiilor, conform Agerpres.

Liderul PSD a mai afirmat că ar fi o premieră în cei 30 de ani de la Revoluţie ca legea bugetului să fie prezentată în noiembrie, pentru a fi timp de dezbateri.

Advertisements

„Ar fi o premieră în cei 30 de ani de la Revoluţie să venim cu legea bugetului în noiembrie, să a

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mamă îndurerată după ce și-a pierdut fetița de 4 ani, infectată cu coronavirus: “Nu de COVID, sub nicio formă. Nu pot să accept”

Redacția

Texasul îşi contruieşte propriul zid la frontiera cu Mexicul, “o replică a zidului lui Trump”

Redacția

Elon Musk se va alătura consiliului de administraţie al Twitter / De când Musk a cumpărat acțiuni, cotația acestora a crescut cu 27%

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site