NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Maradona acuzat de viol la un an de la deces: „Mi-a acoperit gura, am încetat să mai fiu inocentă”

Mavys Alvarez, 37 de ani, a dezvăluit că a fost violată de Maradona pe când avea 16 ani. De la moartea unuia dintre cei mai mari şi controversaţi fotbalişti ai lumii, Diego Maradona, se împlineşte un an pe 25 noiembrie, potrivit Mediafax.

Mavys Alvarez susţine că, deşi a avut o relaţie consensuală cu Maradona, într-una dintre ocazii acesta a violat-o. Cei doi s-au întâlnit în Cuba, acolo unde starul argentinian se afla internat într-o clinică de reabilitare, din cauza consumului de droguri. „Mi-a acoperit gura, m-a violat, şi am încetat să mai fiu inocentă, totul îmi fusese furat”, a spus, într-o conferinţă de presă, Alvarez. Ea avea 16 ani, iar Maradona 40.

Motivul pentru care Mavys Alvarez spune că nu a vrut să facă public evenimentul tragic din viaţa ei a fost prietenia pe care Maradona o avea cu fostul lider cubanez, Fidel Castro. I-a fost teamă pentru ea şi pentru familia ei.

Ea a depus mărturie la Ministerul de Justiţie din Argentina împotriva anturajului lui Maradona, mărturie legată de ceea ce a trăit la 16 ani. Ea a adus, în sprijinul ideei că ar fi fost apropiată de Maradona, o serie de fotografii care-i înfăţişează pe cei doi alături de Fidel Castro,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani a obținut a treia victorie din această ediție de campionat!

Marius Parteni

Olimpiada Sportului Școlar, Faza Locală Gimnaziu Pașcani. Colegiul ”Sadoveanu” câștigători la masculin, Liceul ”Nicolae Iorga” la feminin. Echipa de la ”Miron Costin” s-a retras de pe teren acuzând arbitrajul

Răzvan Grecu

28 de echipe participă în weekend la Cupa Moş Nicolae la handbal şi Cupa Moş Crăciun la fotbal

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site