NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mai multe drumuri din judet vor fi asfaltate

Mai multe drumuri din judetul Iasi ce tin de autoritatile locale urmeaza sa fie reabilitate. Comunele Valea Seaca, Horlesti, Vanatori si Stolniceni-Prajescu au solicitat un aviz din partea Serviciului Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Iasi pentru a putea demara lucrari de modernizare a retelei de drumuri comunale, dar si a altor proiecte aflate in curs.

Astfel, in comuna Vanatori urmeaza sa fie reabilitat caminul cultural din localitate, in vreme ce in Valea Seaca vor fi modernizate prin asfaltare drumurile comunale pe o lungime de peste sapte kilometri. Si in comuna Stolniceni-Prajescu va fi asfaltat drumul DC 108, in timp ce in Horlesti va fi demarat un proiect de aductiune de apa. Totodata, in zona localitatilor Miroslava si Ciurea urmeaza sa fie demarat proiectul privind modernizarea unei portiuni de trei kilometri din soseaua de centura a Iasului, bucata care se suprapune cu DJ 248 Iasi – Vaslui.

„S-a emis aviz favorabil pentru proiectul privind cresterea capacitatii portante pe DJ 248 pe o portiune de 3,3 kilometri aferenta obiectivului de investitii din cadrul proiectului privind reabilitarea si modernizarea drumului interjudetean DJ 248 Iasi – Vaslui”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi. Cei de la Serviciul de Urbanism au mai aprobat si alte cateva proiecte in localitatile din judet privind captarea de apa sau pentru construirea si demolarea unor locuinte sau spatii apartinand unor societati.

  

sursa www.bzi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

14 lame cu sărăriţă au luptat ieri şi alaltăieri cu zăpada din judeţ

Redacția

Azi, temperaturi de 20 de grade. Mâine vremea se va răci accentuat

Redacția

Calvarul locuitorilor de pe strada Nicolae Iorga se va sfârși la toamnă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site