RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Noi discuții privind stabilirea căii de acces către Parcul Industrial de la Pașcani

Discuțiile privind continuarea demersurilor pentru construcția Parcului  Industrial de la Paşcani, au fost continuate printr-o nouă vizită în teren, la finalul săptămânii trecute.

Vineri, 17 februarie, a avut loc o întâlnire convocată de către primarul Marius Pintilie, cu factorii de decizie din acest proiect.

“Împreună cu administratorul public al Județului Iași, Andrei Cazacu, primarul Comunei Stolniceni-Prăjescu, Costel Hugeanu, directorul tehnic al Consiliului Județean și cel al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, am paticipat la întâlnirea ce a avut ca scop identificarea celei mai bune soluții pentru amenajarea căii de acces către locația stabilită”, explică reprezentanții Primăriei.

Întâlnirea a fost anunțată de către primarul Marius Pintilie, în conferința de presă ce a avut loc joi, 16 februarie.

  

În postarea de pe pagina de facebook a municipalității, Parcul Industrial de la Pașcani va fi cel mai mare obiectiv de acest gen din întreaga regiune nord-est. Pentru cele 60 de hectare, Consiliul Județean a bugetat suma de 2,7 milioane lei pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal și se află pe lista de priorități a administrației județene.

Parcul Industrial de la Pașcani va fi construit în vecinătatea intersecției autostrăzilor A7 cu A8 și va reprezenta un important obiectiv de dezvoltare economică a întregii zone.

Related posts

Ianuarie, o lună geroasă, dar în care se pot înregistra şi temperaturi de peste 18 – 20 de grade Celsius

Redacția

Vremea astăzi, 4 septembrie, în Moldova

Redacția

După ultima majorare de preț, șefii de la ApaVital își cresc din nou salariile! 850.000 de lei venitul pe 2022 al lui Doruș!

Răzvan Grecu
Încarcă...