NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contract pentru îmbunătăţirea siguranţei feroviare la Regionala CFR

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA organizează, în perioada 23-29 iunie, licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la obiective feroviare aflate pe raza regionalelor Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Craiova.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 5,35 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Lucrările de reparaţii se execută la obiective ale infrastructurii feroviare – instalaţii, terasament, linii, podeţ – situate pe mai multe intervale locale de staţii: Muscel – Paşcani, staţia Bălteni, Adjud – Sascut, Valea Seacă – Bacău, Bârlad – Zorleni, Vama – Prisaca-Dornei, Adjud – Siculeni, Pui – Băieşti, Cruşovăţ – Domaşnea Cornea şi Filiaşi – Livezeni – şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare, a condiţiilor de dirijare a traficului şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 70 de zile şi 120 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. 

Advertisements

sursa ziarulevenimentul.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

La Cristești se poate, la Pașcani nu! Iată cum se ocupă un primar de comună de prinderea câinilor comunitari

Irina Gherasim

AgroComplex Lunca Pașcani S.A. a montat ilegal un automat de suc de portocale pe domeniul public! Polițiștii locali au primit interzis la amendarea firmei primarului Dumitru Pantazi!

Răzvan Grecu

Primarii din judet, amenintati cu amenzi uriase

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site