NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contract pentru îmbunătăţirea siguranţei feroviare la Regionala CFR

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA organizează, în perioada 23-29 iunie, licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la obiective feroviare aflate pe raza regionalelor Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Craiova.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 5,35 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Lucrările de reparaţii se execută la obiective ale infrastructurii feroviare – instalaţii, terasament, linii, podeţ – situate pe mai multe intervale locale de staţii: Muscel – Paşcani, staţia Bălteni, Adjud – Sascut, Valea Seacă – Bacău, Bârlad – Zorleni, Vama – Prisaca-Dornei, Adjud – Siculeni, Pui – Băieşti, Cruşovăţ – Domaşnea Cornea şi Filiaşi – Livezeni – şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare, a condiţiilor de dirijare a traficului şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 70 de zile şi 120 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. 

sursa ziarulevenimentul.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Panta Mârzasca, “o nucă la fel de tare ” și pentru șefii actualului executiv. Balastul este adus de ape în stradă la fiecare ploaie (Galerie Foto Video)

Marius Parteni

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu

Autogreder şi autocamion cu sărăriţă – pe lista de achiziţii publice în 2017

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site