RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contract pentru îmbunătăţirea siguranţei feroviare la Regionala CFR

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA organizează, în perioada 23-29 iunie, licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la obiective feroviare aflate pe raza regionalelor Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Craiova.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 5,35 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Lucrările de reparaţii se execută la obiective ale infrastructurii feroviare – instalaţii, terasament, linii, podeţ – situate pe mai multe intervale locale de staţii: Muscel – Paşcani, staţia Bălteni, Adjud – Sascut, Valea Seacă – Bacău, Bârlad – Zorleni, Vama – Prisaca-Dornei, Adjud – Siculeni, Pui – Băieşti, Cruşovăţ – Domaşnea Cornea şi Filiaşi – Livezeni – şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare, a condiţiilor de dirijare a traficului şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 70 de zile şi 120 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. 

sursa ziarulevenimentul.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Betonul rămâne o soluție pentru plombarea gropilor din Pașcani, în ciuda declarațiilor de presă!!!

Marius Parteni

Viceprimarul Cristian Rățoi are de mâine un nou consilier personal. Soțul fostei sale consiliere!

Răzvan Grecu

Primarul Marius Pintilie a decis să se ocupe de Gospodăria Comunală! Viceprimarul Cristian Rățoi: „Nu spăl rufele în public”

Răzvan Grecu
Încarcă...