NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Magazin mixt din suburbia Lunca, prădat de hoţi

20 sticle de băuturi scumpe și un televizor au fost furate dintr-un magazin mixt din suburbia Lunca.

 

 

  

Descoperirea a fost făcută duminica trecută, de către administratorul societăţii, o femeie în vârstă de 44 de ani, care a alertat imediat autorităţile.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că persoane necunoscute au pătruns în incintă, de unde au sustras un televizor şi băuturi alcoolice, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 3500 lei.

Duminică dimineața, o femeie din Pașcani a sesizat Poliția că în cursul nopții, persoane necunoscute au pătruns în  barul pe care îl administrează prin forțarea unei uși tip termopan, iar din interior au sustras un televizor și sticle cu băuturi alcoolice. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au efectual primele cercetări. Prejudiciul este estimat la suma de circa 3500 de lei. Este întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Pașcani în vederea identificării autorilor”, ne-a declarat comisar șef Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Advertisements
Advertisements

Se pare că hoții au forțat ușa  de la intrare și s-au făcut nevăzuți. Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum trăiește Dragnea la Rahova. Are dreptul la cumpărături de 1.500 lei lunar

Redacția

Atenție șoferi! Accident rutier la intrare în Stolniceni-Prăjescu, din cauza poleiului

Marius Parteni

Principalele cauze care plasează România în fruntea topului la accidente rutiere mortale, în UE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site