RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

Luis Rubiales a fost arestat de poliţia spaniolă imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineaţă. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de corupţie, informează El Mundo, preluat de News.ro.

Abia sosit pe aeroportul Barajas de la periferia Madridului, Luis Rubiales a fost arestat miercuri de poliţia spaniolă.

Revenit cu câteva zile mai devreme decât era prevăzut din Republica Dominicană, unde a stat timp de o lună, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este cercetat pentru presupuse infracţiuni de corupţie în afaceri, administrare neloială, spălare de bani şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

Arestat în avion, potrivit La Sexta, Rubiales a fost escortat de agenţi de la UCO, o secţie a poliţiei judiciare spaniole, şi apoi a urcat într-o dubă neagră care îl aştepta pe pista aeroportului din Madrid.

  

După 11 percheziţii care au inclus locuinţa sa şi sediul RFEF la sfârşitul lunii martie, autorităţile spaniole au percheziţionat luni şi locuinţa liderului spaniol din Republica Dominicană.

“Am revenit pentru a spune că este o minciună să spui că am primit mită cu apartamente şi o echipă de baseball aici (în Republica Dominicană).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Institutul „Elie Wiesel” se retrage din grupul de lucru privind programa „Istoria Evreilor. Holocaustul”

Redacția

VIDEO: Zeci de persoane stau la coadă la Aeroportul Iaşi. Oamenii fac rând să plece pentru a lucra în agricultură în Olanda

Redacția

Armata Ucrainei a respins atacuri rusești în apropiere de Donețk, susține un oficial ucrainean

Redacția
Încarcă...