NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban: Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat/ Luni îmi voi depune demisia de la șefia Camerei

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă seară, că își va depune demisia în urma pierderii alegerilor în cadrul Congresului de sâmbătă și că nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis:

  • ”Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea în fruntea Partidului Național Liberal (…) Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Luni îmi voi depune demisia (de la șefia Camerei Deputaților, n.red.)”, a declarat Ludovic Orban în primul mesaj după pierderea alegerilor.

Florin Cîțu a câștigat, sâmbătă, șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%. Cîțu a primit 2.878 de voturi (60,2% din voturile valabile), Orban – 1898 de voturi (39,7%), iar 72 au fost nule.

Premierul le-a mulțumit membrilor de partid în primul discurs ca președinte ales al PNL și a spus că nu e surprins de alegere. Premierul a cîștigat alegerile cu 60% în fața lui Ludovic Orban.

Citește și Florin Cîțu, primul discurs ca șef al PNL: Nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL.

  

Citește și BREAKING Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ziua Națională a României

Redacția

VIDEO Protest de amploare în Franța față de pașaportul sanitar impus de autorități

Redacția

ANALIZĂ Culisele Congresului PNL. Care sunt organizaţiile care vor tranşa şefia partidului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site