RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările din cadrul PIDU “au intrat” la apă. Ce spun finanțatorii?!

Municipiul Pașcani a primit premiul  titlul de cel mai mândru oraș prin “Regio transformat”după concursul on-line organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț.

 

Această distincție, prestigioasă pentru șefii autorității locale, a fost oferită primarului Dumitru Pantazi de către reprezentanții agenției, în cadrul unei festivități care a avut loc săptămâna trecută la Piatra Neamț. Motivația acordării acestui premiu este acela că a fost dus la bun sfârșit proiectul privind Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.   

  

Din nefericire câteva fotografii apărute pe rețelele de socializare din Pașcani arată modul cum au fost executate aceste lucrări, cel puțin pe componentele PIDU atent monitorizate de către actualul primar – Dumitru Pantazi. Fântâna arteziană dn apropierea Poliției Municipale și mare parte din Esplanada pavată cu pavele erau pline de apă.

 

Cu siguranță finanțatorii de la Uniunea Europeană  nu ar accepta o asemenea bătaie de joc, dacă ar vedea în teren aceste lucruri.   

Related posts

Investiţie reluată la parcul de lângă Primăria Paşcani

Ema Roman

Noi  întreruperi ale furnizării apei la Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni, în această seară!

Redacția

Decizii controversate din partea primarului: Vrea să lase EcoSalubritate fără activitatea de bază, dar dă peste 100 mii euro pentru achiziția unui utilaj

Marius Parteni
Încarcă...