NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de plombare din municipiu se întind până la jumătatea lunii august. Iată explicația viceprimarului Axinte!

Astăzi a început plombarea gropilor de pe strada Gării. Administrația locală și-a propus să finalizeze lucrările pe 1 august, însă ele vor fi gata mai târziu, pe 15 august.

 

 Viceprimarul Vasile Axinte a precizat că motivul ar fi că treaba merge greu, iar plombările sunt făcute de muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală, care au puțină experiență în acest domeniu. O altă cauză este și dotarea precară a echipelor de muncitori.

 Continuăm activitatea de plombare pe strada Gării. Merge cam greu, avem oameni care sunt puțin pregătiți în acest domeniu. Nu sunt ei plătiți cum trebuie, dar nici în felul acesta. Trebuie niște dotări minime în cazul serviciului, un motocompresor, instalație pentru amorsare și alte utilaje pentru intervenție la străzi. Noi am estimat ca finalizarea lucrărilor să fie undeva la data de 1 august, dar probabil că va fi gata la 15 august”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.    

 Viceprimarul Axinte dă vina pe angajații din Primărie, deși cunoaște foarte bine dotarea Serviciului de Gospodărie Comunală și personalul responsabil. Banii pentru aceste lucrări au fost alocați de la Bugetul Local. După ce va fi finalizată strada Gării, acțiunea se va muta pe Crinilor.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

[Update] 16.831 pășcăneni au votat până la ora 19.00

Răzvan Grecu

Marți, 10 martie, apa va fi întreruptă în Blăgești, între orele 8.00-18.00

Redacția

Nici în acest an nu vor fi sarmale şi vin de Ziua Naţională a României. Primarul Pantazi vrea 5.000 de lei pentru 7 coroane şi cocarde!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site