RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de decolmatare a șanțurilor și plombari pe DJ 208 Pașcani – Hărmănești – Cotnari

Drumul județean Pașcani-Hărmănești-Cotnari, care an de an dă mari bătăi de cap șoferilor și celor de la Drumurile Județene, a intrat de câteva zile în reabilitare. Pe un sector de 7 km, între Blăgești și Hărmănești, care după ploile de săptămâna trecută a fost din nou blocat, a început acțiunea de decolmatare a șanțurilor. Asta după ce apa scursă de pe versanți le-a înfundat și a ajuns în drum.

 

Drumul a fost distrus de nenumărate ori, iar traficul rutier a fost îngreunat din această cauză. Muncitorii firmei ce a câștigăt licitației, s-au apucat de curățarea șanțurilor, iar principalul obiectiv este acela de a aduce sectorul de drum la starea inițială.

Advertisements
  

Concomitent cu aceste lucrări vor începe și cele de plombare a sectorului de drum. Menționăm că valoarea lucrărilor de reabilitare a drumului se ridică la 344.000 lei.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Timp de trei ani de zile nu s-a amenajat niciun loc de joacă pentru copii, pe motiv că ar fi foarte scumpe. Vezi cât costă fiecare leagăn în parte! (DOC)

Ema Roman

Consilierii locali vor modifica contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare în favoarea pășcănenilor, după un control ANRSC la ApaVital

Răzvan Grecu

Start oficial pentru campania electorală. Aflați noutățile acestui tur de scrutin

Redacția
Încarcă...