RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

LOTERIA BONURILOR. Vezi care sunt bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de ieri

Loteria bonurilor fiscale. Ieri, 16 august, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 iulie 2015. REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE: Luna câştigătoare: 7 – luna iulie. Ziua câştigătoare: 23. Valoarea câştigătoare: 364.

Aceasta este prima etapa a extragerii si urmeaza ca, dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca sunt mai mult de 100 care intrunesc datele extragerii, sa fie organizata cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii de duminica vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane minimum 30 de zile.

  

‘Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul MFP’, precizeaza comunicatul ministerului.

Pentru extragerea care a avut loc in data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizata a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori.

Pentru extragerea din data de 19 iulie, pana la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor. Extragerile se organizeaza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.

Sursa www.stirileprotv.ro 

Related posts

Parlamentarii vor să pună impozit pe darul de nuntă

Redacția

Florin Cîțu vrea înghețarea salariilor: „Costul acestei crize îl suportăm cu toții!”

Redacția

Salariul minim pe economie va fi de la 1 ianuarie 1.550 lei, nu 2.000 de lei

Redacția
Încarcă...