NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locuri de muncă în instituțiile publice din zona Pașcaniului

Faţă de săptămânile precedente, oferta de joburi este ceva mai redusă, iar concursurile de angajare se vor organiza mai ales la nivelul primăriilor din judeţ. Printre excepţii se numără Institutul Regional de Oncologie, care, după ce acum două săptămâni a lansat concursuri pentru ocuparea a 69 de posturi, în prezent a mai anunţat alte două joburi, de data asta în afara activităţii medicale (muncitori necalificaţi).
 
De pe raza municipiului vor mai face angajări Spitalul de Boli Infecţioase (un economist şi un referent debutant), Universitatea „Al.I. Cuza” (un îngrijitor), Direcţia Sanitar-Veterinară (consilier principal) şi Casa Judeţeană de Pensii (un inspector asistent). În judeţ, primăriile care angajează sunt autorităţile din Bălţaţi (un paznic şi un şef serviciu), Drăguşeni (un şef serviciu), Ciohorăni (consilier superior), Bârnova (un şofer), Ruginoasa (doi inspectori debutanţi), Mogoşeşti (un asistent social şi un muncitor necalificat), Costeşti (un inspector debutant) şi Ţigănaşi (doi consilieri).
Un alt concurs va fi organizat de către Şcoala Gimnazială Hărmăneştii Vechi care caută un şofer pentru microbuzul şcolar. Întreaga ofertă de joburi din administraţia locală poate fi consultată pe portalul guvernamental posturi.gov.ro, pagină online unde există detalii complete despre fiecare loc de muncă scos la concurs.
 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Căldura se ieftineşte pe termen scurt. Iată tarifele aprobate astăzi!

Ema Roman

Doliul național ignorat de majoritatea instituțiilor publice din oraș (FOTO)

Marius Parteni

Consilierii din opoziție cer garanții operatorului ApaVital, înainte de a-i preda administrarea hidrofoarelor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site