NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locuință provizorie pentru membrii familiei a cărei casă a fost distrusă ieri de un incendiu

Primăria Pașcani se implică în întrajutorearea familiei care a rămas fără casă în urma incendiului de ieri. Primarul Dumitru Pantazi a anunțat astăzi consilierii locali că instituția pe care o conduce va pune la dispoziția celor opt membri ai familiei o locuință socială, pentru o perioadă determinată.

Sunt trei locuințe sociale disponibile, măcar una o vom pune la dispoziția familiei respective. Știți probabil de incendiul de ieri, în urmă căruia opt persoane nu mai au unde locui„, a explicat primarul Dumitru Pantazi.

Respectiva familie a fost deocamdată cazată într-o cameră a Colegiului Tehnic CF Unirea Pașcani. Până când se vor muta în locuința socială municipalitatea le va asigura și hrana. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O nouă ședință de Consiliu Local: Primarul Dumitru Pantazi cere aleșilor să revoce hotărârile privind reabilitarea Palatului Cantacuzino adoptate cu o săptămână și jumătate în urmă!

Răzvan Grecu

Marius Pintilie anunță că a contestat amenzile date de „Poliția Primarului”! Liberalul îi recomandă lui Pantazi să se amendeze singur, pentru că este în aceeași situație!

Răzvan Grecu

Un nou dosar penal la Primăria Pașcani: DNA a cerut documente, funcționarii nu le mai găsesc! Surse: Documentele au fost ascunse de primarul Dumitru Pantazi! Zuzan l-a dat în judecată și își vrea banii înapoi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site