RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Localitatea în care a CRESCUT Michael Schumacher a ajuns un ”oraș fantomă”, unde au mai rămas doar 12 locuitori

Manheim, satul unde a crescut Michael Schumacher, va fi demolat anul viitor pentru a face loc unei mine de cărbuni. Localitatea, care în urmă cu câțiva ani avea o populație de aproximativ 1700 de locuitori, a devenit un ”oraș fantomă”, unde au mai rămas doar 12 locuitori.

Totuși, și aceștia vor fi nevoiți să plece curând, iar satul Manheim va fi șters de pe hartă, pentru a fi construită cea mai mare mină de cărbuni din Germania, potrivit The Sun.

Anumite locații din Manheim vor rămâne, însă, neatinse de excavatoare. Este vorba despre casa în care a copilărit septuplul campion mondial din Formula 1 și pista de karting din Erftlandring pe care a pilotat Schumacher. De asemenea, și biserica din localitate va scăpa de demolare. Acest lucru nu are legătură însă cu Schumacher, ci pentru că aceste obiective sunt în apropierea unei păduri protejate de lege.

Și casa în care Michael și Corinna Schumacher au locuit după nunta lor, care a avut loc în 1995, tot în Manheim, va fi dărâmată.

  

Majoritatea clădirilor din localitatea din apropierea de Koln au fost deja distruse, însă alte alte excavatoare vor ajunge în Manheim în anul 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

EXPLOZIE puternică într-un garaj subteran din Rotterdam. Două persoane au fost rănite, trei sunt date dispărute și multe locuințe au fost distruse

Redacția

Salman Rushdie și-a pierdut vederea la un ochi și nu-și mai poate folosi o mână după atacul din vară

Redacția

Un SATELIT va cădea pe Pământ, în câteva săptămâni. Ce spun experții despre obiectul care are dimensiunea unei mașini

Redacția
Încarcă...