NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

LIVE UPDATE. Războiul din Ucraina, ziua 207. Continuă exhumarea cadavrelor din groapa comună de la Izium / Centrala de la Zaporojie, reconectată la sistemul electric național

Războiul din Ucraina a intrat duminică în ziua cu numărul 207, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante informații despre conflictul din țara vecină.

Locuitorii orașului ucrainean Izium au continuat să își caute rudele îngropate în gropi comune, în timp ce angajații serviciilor de urgență au exhumat sute de cadavre din aceste gropi descoperite de către forțele ucrainene după recâștigarea controlului asupra regiunii.

Cauzele morții sutelor de persoane aflate în gropi comune nu au fost încă stabilite, deși localnicii spun că unele au murit în urma unui atac aerian asupra orașului. Autoritățile ucrainene au anunțat că cel puțin unul dintre cadavre avea mâinile legate la spate și urme de frânghie pe gât.

LIVE TEXT | La Palatul Buckingham are loc ultima recepție oficială înaintea funeraliilor de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Pe cine a invitat Regele Charles al III-lea al Marii Britanii (UPDATE)

  

18 Sep, 09:00 | Știri externe

Advertisements

Un băiat de 7 ani din Londra a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei. Cum a reacționat copilul

17 Sep, 23:18 | Știri externe

Experiment inedit în Belgia: Zeci de magistrați au fost închiși pentru a vedea cum este să fii deținut. „Le va putea fi de folos la pronunţarea unor pedepse în deplină cunoştinţă de cauză”

17 Sep, 21:34 | Știri externe

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că anchetatorii au descoperit noi dovezi privind folosirea torturii împotriva persoanelor îngropate în Izium.

Advertisements

„Peste 10 camere de tortură au fost deja găsite în zonele eliberate din regiunea Harkiv, în diferite orașe și sate”, a spus Zelenski într-un mesaj video transmis sâmbătă seara.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Joe Biden: Dacă Rusia invadează Ucraina costul uman și economic va fi enorm. NATO își va apăra însă ferm teritoriul

Redacția

A murit regizorul celebrului film erotic ”Emmanuelle”, Just Jaeckin. S-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Redacția

Bombă găsită într-o clădire din Berlin, în care sunt găzduiți jurnaliști ruși

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site