NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

 Liderii uneia dintre cele mai mari grupări de contrabandişti din Moldova, băgaţi după gratii

Liderii grupării de contrabandişti de ţigări şi alcool capturaţi la sfârşitul săptămânii trecute au fost arestaţi. Magistraţii ieşeni au decis că Gabriel Pantoc şi Oleg Vicliuc să fie reţinuţi preventiv, Mihaela Vicliuc, soţia celui din urmă, fiind arestată la domiciliu. Judecătorii au apreciat că femeia, fiind însărcinată, poate beneficia de un regim mai blând.

 

 

Poliţiştii de la Crimă organizată din Iaşi şi procurorii DIICOT au ridicat de la membrii grupării infracţionale specializate în contrabandă cu produse accizabile peste 5,2 tone de alcool de contrabandă, 3.200.000 de ţigarete provenite din Ucraina, 300.000 de lei şi 1,5 kg. de bijuterii din aur.

Din cercetări a reieşit că, 13 persoane fac parte din reţeaua condusă de doi lideri. Aceştia au comercializat pe raza judeţelor Neamţ şi Iaşi ţigarete provenite din contrabandă, din Republica Moldova şi Ucraina. Astfel, unul dintre lideri s-ar fi ocupat în special de contrafacerea ţigaretelor în fabrici clandestine ori de introducerea ilegală a acestora din Republica Moldova şi Ucraina şi le-ar fi vândut către alţi intermediari. Cel de-al doilea lider ar fi fost responsabil de preluarea ţigaretelor şi recomercializarea acestora, în regim en-gros, către alţi intermediari de pe raza judeţelor Iaşi, Neamţ, Bacău şi alte judeţe. 

Sursa www.7est.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Cei mai mulţi evazionişti ieşeni, în domeniul construcţiilor şi în cel al alimentaţiei

Redacția

Pășcănean accidentat mortal la Boșteni

Teona Gherasim

Pompierii pășcăneni susțin tinerii implicați în evenimentul „Ziua Ștafetei”

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site