RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderii PNL, de la nivel național, cred în victoria candidatului pentru Primăria Pașcani (FOTO/VIDEO)

Organizația PNL Pașcani cât și cele din zona municipiului nostru au intrat oficial în campania electorală pentru alegerile locale din 2016. Startul a fost dat cu prilejul vizitei celor doi co-președinți de la nivel central la Pașcani. Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Costel Alexe, Cristian Adomniței, Dumitru Oprea, Constantin Șerban, deputați și senatori de Iași au fost astăzi la Pașcani pentru a se întâlni cu membrii organizației locale și nu numai. Scopul întâlnirii a fost acela de a fi dat startul campaniei electorale pentru alegerile de anul viitor.

 

Pentru Primăria municipiului Pașcani va candida Marius Pintilie. Toți cei care au ținut astăzi un discurs în fața mulțimii din sală au admis faptul că acesta este cea mai potrivită variantă pentru localitatea noastră. Vasile Blaga a spus că anul viitor va veni la Pașcani împreună cu Alina Gorghiu să participe la festivitățile de investire a primarului Marius Pintilie.

  

Alina Gorghiu a precizat faptul că PNL, indiferent de nivelul la care s-ar situa, trebuie să se gândescă la rețete de succes și că își dorește la Pașcani o administrație liberală.  

Deputatul Grigore Crăciunescu, fostul primar al Pașcaniului, a spus în cuvântul său că PNL are la momentul actual cel mai bun candidat.“Avem cel mai bun candidat. Marius Pintilie a pornit de jos. Are acum o societate cu 150 deangajați cărora le asigură o pâine. El a dovedit că poate. Candidatul nostru are marea obligație ca atunci când va ajunge la Primărie să continuie marile proiecte de dezvoltare ale localității începute de administrația PNL din perioada 2008-2012”, a spus deputatul Crăciunescu.

Candidatul PNL la Primăria Pașcani a făcut o declarație cu care i-a surprins pe cei prezenți.  Pintilie le-a spus oamenilor din sală că își dorește demult să ajungă primar.Nu ascund faptul că încă din adolosecență îmi doresc să ajung primar, pentru că îmi doresc să schimb ceva în aceast municipiu. Știu că se poate. Abordăm cu maximă seriozitate campania electorală de anul viitor, iar până atunci sunt sigur că vom alcătui o echipă puternică. Le mulțumesc colegilor din partid care m-au înțeles și susținut“, a spus Pintilie.

{youtube}lh_e2E_KA0o{/youtube}

În sală au fost astăzi prezenți și primarii liberali din zona Pașcani. Au lipsit consilierii locali Diana Acsinte și Dorin Nechifor.    

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Partidul AUR are structură locală la Pașcani

Marius Parteni

Provocări politice lansate de primarul Marius Pintilie către contracandidatul său Dumitru Pantazi. Parcare în Piața Vale și un nou Parc Industrial!

Răzvan Grecu

Testul ieşean al PSD-ului. Cu cine votează azi? Cu Dragnea sau cu Rovana?

Redacția
Încarcă...