RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liber pentru elevi și cadrele didactice joi, de Ziua Educației!

Elevii și cadrele didactice se vor bucura de o zi liberă în această săptămână, de Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie.

Conform ordinului privind structura anului școlar actual și contractului colectiv de muncă la nivel de învățământ, în data de 5 octombrie nu se organizează cursuri.

Anul acesta, ziua de 5 octombrie cade într-o zi de joi, așadar elevii vor merge la școală numai 4 zile în săptămâna 2-8 octombrie. În țara noastră, Ziua Mondială a Educației este marcată începând cu anul 2013 și a fost introdusă în structura anului școlar 2013-2014.

Mai mult decât atât, elevii și profesorii din Capitală vor avea parte și de o a doua zi liberă, pe data de 27 octombrie, atunci când este prăznuit Sfântul Dimitrie cel Nou, patronul spiritual al Bucureștiului.

  

https://www.edupedu.ro/joi-5-octombrie-zi-libera-pentru-elevi-profesori-si-angajatii-din-invatamant-ziua-educatiei-este-nelucratoare-prin-contractul-colectiv-de-munca/

Related posts

Profesorii de la Colegiul “Unirea” Pașcani, la Seminarul Național “Parteneriat în educația pentru mediul înconjurător”, organizat la București

Redacția

Spectacol artistic dedicat Zilei de 8 Martie, la Liceul Economic Tehnologic “Nicolae Iorga” Pașcani  (video)

Carmen Bălăceanu

Emoții pentru absolvenții Liceului “Mihai Busuioc” la cursul festiv. Șeful de promoție, un viitor avocat: “Orașul nostru este pus puțin în umbră, însă pe nedrept. Noi avem potențial, ne putem ridica la rangul celorlalte metropole”

Oana Cordoneanu
Încarcă...