NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Legea salarizării, discutată între funcționari și reprezentanții PNL

Consultările de astăzi de la Primăria Pașcani, dintre reprezentanții celor două sindicate ale funcționarilor și consilierii Partidului Național Liberal s-au încheiat cu o serie de concluzii de ambele părți.

 

  

 

Funcționarii au solicitat consilierilor să voteze mâine, proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor pentru a-și putea primi salariile. „Rugămintea noastră a fost să se voteze hotărârea de Consiliu Local de aprobare a salariilor ca să putem fi plătiți pe luna aceasta, pentru luna trecută când am fost la serviciu”, a spus Laura Pascu, funcționar în cadrul Compartimentului de Achiziții Publice.

Reprezentanții partidului au declarat că au înțeles care sunt cerințele angajaților și vor lua decizia finală, după o ședință internă la partid.

„Am înțeles mai bine care sunt cerințele celor din Primărie. Vom avea o ședință de birou politic și o să decidem cum vom vota mâine”, a precizat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Reamintim că mâine la Primăria Pașcani va avea loc o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt aceleași proiecte de hotărâre care ar fi trebuit să fie dezbătute și votate în ședința de luni.

Advertisements

Related posts

Cetățenii care au strâns semnături împotriva ApaVital s-au prezentat la audiențe. Primarul susține că nu se mai poate interveni pe semnăturile anulate

Răzvan Grecu

Pantazi șochează: Banii de la UE nu sunt suficienți pentru necesarul de investiții la Pașcani. Cu toate acestea, continuăm în ARSACIS și cu ApaVital!

Marius Parteni

Capat de drum pentru proiectul SMID. Proiectul prevede stația de sortare de la Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site