RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Peste 100.000 de lei garantie pentru cluburile de poker

Comisia de supraveghere a jocurilor de noroc din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi si-a intrat in paine odata cu terminarea restructurarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. In perioada urmatoare se vor efectua verificari la toti agentii economici care au obtinut autorizatii.

Activitatile cluburilor de poker nu se pot desfasura decat in locurile pentru care s-a obtinut licenta de organizare a jocurilor de noroc. Asta prevede legislatia in vigoare. Fiecare societate de profil este obligata sa detina spatii, altele decat cele cu destinatia locuinta. Pentru fiecare astfel de locatii, organizatorii trebuie sa depuna o garantie de minim 35.000 de lei, dar, in total, nu mai mare de 105.000 de lei. Fondul de garantie acopera riscul de neplata a obligatiilor catre bugetul consolidat de stat. La acesta se mai adauga suma de 50.000 de lei, cat costa obtinerea licentei de organizare a jocurilor de noroc. Accesul in cluburile de poker se face pe baza unui bilet de intrare, sumele incasate constituind venit la bugetul de stat, si se vireaza in totalitate luna urmatoare. Dotarile trebuie sa fie la standarde internationale, orice abatere fiind sanctionata de comisia de jocuri din cadrul Fiscului iesean. La nivelul judetului exista doar doua licente pentru club de poker, dar au fost emise 51 de autorizatii si licente pentru firmele care administreaza 2.354 de jocuri tip slot machines, cunoscutele “pacanele“.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

S-au găsit cumpărători pentru două din clădirile Siretul Paşcani

Redacția

Cei mai mulți români sunt afectați de scumpirea alimentelor: „O pâine din aia mică a ajuns de la 1,8 lei la 2,5-3 lei. Uleiul e 10 lei”

Redacția

Salariul minim va creşte de la 1 octombrie de la 3.000 la 3.300 de lei şi în construcţii de la 4.000 la 4.500 de lei brut

Redacția
Încarcă...