RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

LE-AŢI VĂZUT?

Polițiștii din Iaşi caută 4 minore, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din mun. Iaşi şi comuna Miroslava, care au plecat de la domiciliu şi nu s-au întors până în prezent.

 

 

  

Poliţiștii au fost sesizați că minorele  au plecat voluntar de la domiciliu, din data de 3 iunie a.c. şi nu au mai revenit.

VIŞAN ADELINA, de 12 ani, are înălţimea de 1,45 metri, aproximativ 48 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, păr lung brunet, iar la data plecării era îmbrăcată cu blugi şi tricou de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi sport  de culoare gri.

VIŞAN IULIA –ELENA, de 13 ani,  are o înălţime de 1,50 metri, aproximativ 48 kg, constituţie astenic ă , ten măsliniu, părbrunet lung, iar la data plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare roz şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă.

BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are înălţimea de circa 1,50 metri, greutate de 45 kg, constituţie astenică, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr lung, vopsit blond. La data plecării de la locuinţă purta un tricou de culoare albastră cu dungi albe, colanţi de culoare neagră cu puncte albe, iar în picioare pantofi sport de culoare neagră.

RĂDUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are înălţimea de 1,55 metri,greutate de 49 kg,constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui.  În momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche blugi de culoare albastru deschis, rupţi, purta o bluză de culoare gri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie.  Avea asupra ei o geantăaurie cu toartă tip lanţ.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comunicat de presa emis de IPJ Iasi

Related posts

Bărbat spânzurat într-un fânar la Valea Seacă

Marius Parteni

Un puşti din județul Iași este filmat în timp ce cinci colegi îl lovesc cu pumnii şi picioarele până cade la pământ (FOTO)

Redacția

Zegrean: Amenzile sunt mult prea mari raportat la câștigul populației

Redacția
Încarcă...