RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieTârgu Frumos

La Târgu Frumos se vor renova blocurile!

Primarul din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, anunță că se are în vedere implementarea unui proiect de renovare a blocurilor de locuințe din localitate.

Amintindu-ne mereu că un oraș prosper și armonios este rezultatul efortului comun al întregii comunității, vă împărtășesc planurile noastre pentru următoarea perioadă.

Pe lângă eforturile noastre de a accesa și implementa fonduri europene în toate domeniile, un proiect important este cel de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe. Cu ajutorul acestui proiect, ne propunem să aducem un aspect unitar și plăcut întregii noastre comunități.

Astfel, voi iniția un program de renovare și izolare a tuturor blocurilor, astfel încât târgoveții să facă economii la facturile de gaz, să aibă un confort locativ crescut și nu în ultimul rând să-și păstreze valoarea imobiliară a apartamentelor.

  

Cu încredere în echipa noastră și în sprijinul vostru, suntem hotărâți să continuăm să aducem îmbunătățiri semnificative în viața comunității noastre.

TÂRGU se dezvoltă FRUMOS!” – a scris primarul din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pe pagina sa de facebook.

Related posts

Primăria caută diriginte de șantier pentru proiectul „Reabilitare infrastructură străzi și pietonal în municipiul Pașcani”

Răzvan Grecu

Pașcaniul colectează selectiv doar 6%, dar gradul final este de 48%! Cum este posibil?

Răzvan Grecu

Vreme schimbătoare şi ploi pe arii extinse, după data de 14 mai

Redacția
Încarcă...