NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

EcoServ SRL a prezentat mijloacele de transport care vor circula de mâine, la Pașcani

Conducerea societății CLP EcoServ SRL a făcut astăzi o prezentare a mijloacelor de transport public de persoane, care vor circula pe rutele din municipiul Pașcani, începând de mâine.

În cursul zilei de ieri a fost semnat contractul de delegare, care asigură funcționarea acestui serviciu, în cadrul noului operator. Societatea a angajat deja patru șoferi, iar alți patru urmează să fie încadrați săptămâna viitoare. Noul serviciu are un manager de transport și o persoană care va verifica biletele.

Două dintre mijloacele de transport au fost expuse la orele prânzului, în fața școlii ”Iordache Cantacuzino”, peste drum de sediul Primăriei.

Elevii vor beneficia de gratuitate. Documentele vor fi depuse la sediul RAGCL Pașcani, acolo unde deocamdată societatea are un birou la dispoziția clienților.

Gratuitate vor avea veteranii de război șiu văduvele, persoanele cu handicap și însoțitorii acestora.

Societatea are cinci mijloace de transport second hand achiziționate în baza unei licitații, de la un transportator din România.   

loading...
Advertisements

Related posts

Primele imagini cu tramvaiul modernizat de REMAR Paşcani

Redacția

Cum se toacă banii publici? Post de director economic ce coordonează o persoană și jumătate!

Răzvan Grecu

Pintilie despre timpul pe care Pantazi îl alocă funcției publice: „Dacă la noi la Pașcani se lucrează part time? Vii câteva ore la Primărie, și după aia ai plecat acasă. Nu ai timp să te ocupi de toate lucrurile!”

Răzvan Grecu
Încarcă...