RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La spital din cauza accidentelor din gospodărie

Doi bărbați au ajuns la Spital pe parcursul zilei de ieri după ce au suferit diferite plăgi în urma muncilor desfășurate în gospodărie. În ultimele săptămâni, numărul celor ajunși pe patul de spital după ce flexul cu care lucrau s-a defectat a crescut.

 

 Ieri, Vasile A de 53 ani din Cristești, efectua lucrări în gospodărie cu flexul, când foaia acestuia s-a desprins și i-a provocat o tăietură la mâna stângă. Acesta a venit imediat la Spitalul din Pașcani, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă tăiată și i-au oferit îngrijirile medicale necesare după care l-au externat.

  

 Cu plagă tăiată a ajuns ieri la spital și Aurelian C de 38 ani din Pașcani care tăia lemne în gospodărie, iar din neatenție s-a tăiat la un picior. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe au stabilit că bărbatul a suferit o plagă tăiată la piciorul stâng. Deasemenea, după ce a primit îngrijiri medicale a plecat acasă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un bărbat a căzut 12 metri, într-o fântână, după ce s-a legat cu o frânghie de picior, dar nu a asigurat-o de nimic

Redacția

Magazine şi pieţe agroalimentare, târguri de animale, laboratoare de cofetării, pescării şi supermarketuri verificate de inspectorii DSV Iaşi

Ema Roman

Au apărut primele mărţişoare de vânzare, la Pașcani!

Ema Roman
Încarcă...