NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La spital din cauza accidentelor din gospodărie

Doi bărbați au ajuns la Spital pe parcursul zilei de ieri după ce au suferit diferite plăgi în urma muncilor desfășurate în gospodărie. În ultimele săptămâni, numărul celor ajunși pe patul de spital după ce flexul cu care lucrau s-a defectat a crescut.

 

 Ieri, Vasile A de 53 ani din Cristești, efectua lucrări în gospodărie cu flexul, când foaia acestuia s-a desprins și i-a provocat o tăietură la mâna stângă. Acesta a venit imediat la Spitalul din Pașcani, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă tăiată și i-au oferit îngrijirile medicale necesare după care l-au externat.

 Cu plagă tăiată a ajuns ieri la spital și Aurelian C de 38 ani din Pașcani care tăia lemne în gospodărie, iar din neatenție s-a tăiat la un picior. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe au stabilit că bărbatul a suferit o plagă tăiată la piciorul stâng. Deasemenea, după ce a primit îngrijiri medicale a plecat acasă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Traseul de tren care face legătura între Iaşi şi litoral, prelungit până în Mangalia

Redacția

ISU organizează etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Anul trecut cei din Lespezi au ocupat locul I

Redacția

Loialitatea, dragostea și încrederea sunt ingredintele secrete ale cuplurilor care au stat alături o viață de om

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site