NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La spital din cauza accidentelor din gospodărie

Doi bărbați au ajuns la Spital pe parcursul zilei de ieri după ce au suferit diferite plăgi în urma muncilor desfășurate în gospodărie. În ultimele săptămâni, numărul celor ajunși pe patul de spital după ce flexul cu care lucrau s-a defectat a crescut.

 

 Ieri, Vasile A de 53 ani din Cristești, efectua lucrări în gospodărie cu flexul, când foaia acestuia s-a desprins și i-a provocat o tăietură la mâna stângă. Acesta a venit imediat la Spitalul din Pașcani, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă tăiată și i-au oferit îngrijirile medicale necesare după care l-au externat.

Advertisements
  

 Cu plagă tăiată a ajuns ieri la spital și Aurelian C de 38 ani din Pașcani care tăia lemne în gospodărie, iar din neatenție s-a tăiat la un picior. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe au stabilit că bărbatul a suferit o plagă tăiată la piciorul stâng. Deasemenea, după ce a primit îngrijiri medicale a plecat acasă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

50 de cupluri au fost premiate la aniversarea a 50 de ani de la căsătorie

Redacția

Caz în atenția Poliției Locale: O mașină a Gospodăriei Comunale s-a plimbat astăzi în voie pe trotuarul străzii „Ștefan cel Mare”, pentru că șoferului i-a fost lene să ocolească centrul (VIDEO)

Răzvan Grecu

ULTIMA CURSĂ… La doar 13 ani, elevul atlet a murit aşteptând un donator de măduvă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site