RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La cererea ziariștilor Actualitatea Tv, Primăria reacționează în cazul bărbatului din Boșteni care doarme într-o groapă

Bărbatul care doarme într-o groapă acoperită cu nailon pe marginea unui pârâu din Boșteni, a fost vizitat în această dimineață de funcționari ai Primăriei. Aceștia au ajuns la fața locului la solicitarea unui jurnalist de la postul de televiziune Actualitatea TV.

Ieri seară Vasilică Lupu, de 44 de ani, a sunat un reporter al postului de televiziune căruia i s-a plâns că nu mai suportă frigul și că nu își mai simte picioarele. În această dimineață, situația a fost adusă la cunoștința viceprimarului Vasile Axinte. NewsPascani.com a solicitat acestuia să îl interneze pe bărbat în spital și să-i asigure cazare în locul pe care municipalitatea l+a pregătit persoanelor care nu au adăpost.

  

În urmă cu jumătate de oră reprezentanți ai Primăriei și Poliției au mers la fața locului pentru a evalua situația. Aceștia vor merge și la familia bărbatului pentru a discuta.      

Reamintim că NewsPascani.com și Actualitatea TV a lansat o campanie umanitară cu scopul de a se achiziționa un container  de locuit al cărui preț este în jur de 3000 de euro. Pe această cale facem apel la primarul Dumitru Pantazi și la consilierii locali să contribuie din bani personali sau din bugetul local pentru ca Vasilică Lupu să petreacă sărbătorile într-o locuință decentă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ancheta pe cont propriu pentru crima.Un “Baltagul” modern: Iata-i pe Vitoria Lipan si pe fiul ei, Gheorghita, ai zilelor noatre, cautand singuri ucigasii unei rude

Redacția

Știi un produs alimentar realizat după o rețetă tradițională? Înscrie-l în concurs și-l vei putea atesta oficial!

Ema Roman

4 milioane de români apţi de muncă nu vor să lucreze, potrivit unui raport BNR

Redacția
Încarcă...