RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis a numit un nou ambasador al României la NATO

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Dănuţ Sebastian Neculăescu este secretar de stat pentru afaceri strategice şi lucrează în Ministerul Afacerilor Externe al României din octombrie 2002. 

În perioada 2017-2019 a deţinut funcţia de secretar de stat pentru relaţii cu vecinătatea estică şi relaţii multilaterale la nivel global, iar în intervalul aprilie – iulie 2017 a îndeplinit funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al Prim-ministrului. Anterior, din iunie 2016 şi până aprilie 2017 a deţinut funcţia de secretar de stat pentru afaceri strategice şi, ulterior, pentru afaceri regionale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. 

De asemenea, Neculăescu participat la consultări în cadrul Celei de a V-a reuniune a Task-Force-ului pentru implementarea Declaraţiei comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI între România şi SUA. 

În perioada august 2015 – iunie 2016, a ocupat poziţia de director general pentru afaceri strategice, iar în intervalul octombrie 2011 – ianuarie 2013, respectiv noiembrie 2013 – august 2015 a îndeplinit funcţia de director pentru politici de securitate. 

  

În intervalul mai 2009 – septembrie 2011 a fost adjunctul reprezentantului permanent al României pe lângă Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA), iar anterior, în intervalul martie 2004 – decembrie 2006,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

UE, ajutor suplimentar de aproape 200 de milioane de euro pentru formarea de militari ucraineni

Redacția

Qatargate. Cum a ajuns europarlamentarul Cristian Buşoi la Doha pe banii statului Qatar

Redacția

Boloş: Ne îndreptăm fie spre o revizuire a salariilor în sistemul bugetar, fie spre o potențială reducere a numărului de bugetari

Redacția
Încarcă...