RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton ar putea avea o primă apariție publică în luna iunie, aceasta fiind prima după anunțul legat de diagnosticul pe care l-a primit din parte medicilor. Ea ar putea participa – dacă sănătatea îi va permite – la un eveniment dedicat Regelui Charles.

Kate Middleton s-a retras din atenția publicului, având în vedere că se tratează de cancer, dar există o mică șansă ca ea să fie văzută la un eveniment în această vară.

Expertul regal Gareth Russell a spus pentru Us Weekly că este posibil ca Middleton să fie suficient de sănătoasă pentru a merge la Trooping the Color, evniment organizat în iunie, dar „acest lucru s-ar putea schimba de pe o zi pe alta”.

„Națiunea speră că starea ei de sănătate se va îmbunătăți”, a adăugat expertul regal Tessa Dunlop. „Monarhia are nevoie de ea”, conform sursei citate.

  

În prezent, Kate Middleton se tratează de cancer

Acesta nu este primul zvon despre posibila prezență a lui Middleton la „Trooping the Color 2024”. Înainte ca prințesa să-și dezvăluie diagnosticul de cancer în martie, Ministerul Apărării din Anglia a anunțat că ea urmează să fie prezentă la ceremonia „Trooping the Color” din acest an.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Căsătorie de conveniență între Putin și Kim Jong-Un sau PERICOLUL unei „prietenii absolute”? Necunoscutele ecuației „Rusia – Coreea de Nord”

Redacția

VIDEO | Marcel Ciolacu a cinat cu Zelenski, Von der Leyen și Vučić, la Atena. Premierul a fost la summitul Ucraina-Balcani

Redacția

Avertisment dur al lui Medvedev pentru Ucraina: „Într-o clipă va veni Ziua judecăţii de Apoi”

Redacția
Încarcă...