RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Comandant al Gardienilor Revoluției din Iran și militari sirieni, uciși în BOMBARDAMENTE atribuite Statelor Unite și Israelului

Autoritățile siriene au raportat, marți, raiduri aeriene efectuate de Statele Unite în provincia Deir Al-Zor, precizând că au fost uciși cel puțin șapte militari și un civil, iar, conform unor surse, printre victimele bombardamentelor, la care ar fi participat și Israelul, se numără un comandant al Gardienilor Revoluției din Iran.

Raidurile aeriene, efectuate în cursul nopții, au vizat obiective din provincia Deir Al-Zor, situată în estul Siriei. Autoritățile militare siriene au raportat, conform agenției Reuters, moartea a șapte militari și a unui civil, precum și rănirea a 19 militari și a 13 civili.

”Forțele americane de ocupație au lansat o agresiune aeriană, folosind avioane de vânătoare și drone, vizând localități și obiective militare din provincia Deir Al-Zor”, a declarat, sub protecția anonimatului, un oficial militar sirian, citat de agenția oficială SANA.

Surse citate de presa de la Teheran au anunțat că a fost ucis un comandant din cadrul Gardienilor Revoluției din Iran.

  

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a raportat moartea unui inginer detașat în Siria.

Mai mulți oficiali militari israelieni au anunțat că bombardamentele au fost efectuate de avioane militare israeliene, vizând poziții ale Gardienilor Revoluției din Iran situate în estul Siriei.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tanzania a identificat boala misterioasă care a ucis trei oameni. „Vestea bună e că poate fi evitată şi tratată”

Redacția

Țânțarul tigru, tot mai RĂSPÂNDIT în Europa. Autoritățile dintr-o capitală europeană iau măsuri de teama bolilor transmise de această insectă

Redacția

ISW: Sistemele de apărare aeriană din Moscova sunt desfășurate pentru a pregăti societatea pentru un război prelungit

Redacția
Încarcă...