RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Judecătorii pășcăneni au dispus măsura arestării preventiv pentru cei cinci tineri acuzați de tâlhărie

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani au propus arestarea preventivă a inculpaților R.C.C., H.M.G., C.G.I., L.B.P. și L.F., cercetați în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  

 

„În noaptea de 27 spre 28 mai 2019, în jurul orei 3.30, după ce au consumat băuturi alcoolice, inculpații majori R.C.C., H.M.G., C.G. I., L.B.P., împreună cu inculpatul minor L.F., s-au deplasat în orașul Târgu Frumos și, în timp ce se aflau pe strada Petru Rareș, în apropierea Hanului Orășenesc din localitate, în jurul orei 4.00, aceștia au exercitat violențe fizice asupra persoanei vătămate P.N., care se afla așezat pe o bancă și pe care au deposedat-o de un telefon mobil marca Nokia 3.1 Plus, în valoare de 769 de lei, iar, din susținerile persoanei vătămate, și de suma de 280 de lei”, a declarat ieri Ioan Puha, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Potrivit acestuia, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Pașcani a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile. 

 sursa www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Carne de cal, oprită pe ultima sută de metri de la vânzare. Sacrificarea, în mizerie şi chinuri (FOTO)

Redacția

Riscă ani grei de închisoare pentru că a tâlhărit un bătrân

Răzvan Grecu

Accident mortal pe drumul spre Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...