NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Jocurile Olimpice ar putea fi anulate definitiv, dacă nu se vor desfășura în vara anului 2021

Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, au spus că dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se vor juca în vara anului 2021, vor fi anulate definitiv.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost reprogramate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, dar nedespășurarea evenimentului sportiv va duce la anularea lui definitiv.

„Înțeleg poziția partenerilor noștri din Japonia. Nu putem să angajăm încontinuu între 3.000 și 5.000 de oameni pentru a reuși să organizăm competiția. Nu putem să schimbă programul sportului din toată lumea și, totodată, nu putem să îi lăsăm pe sportivi cu această incertitudine”, a spus Bach.

Șeful Comitetului Olimpic Internațional a spus că speră să nu se pună problema ca JO să se desfășoare fără spectatori.

Nu vrem lucrul acesta, pentru că spiritul Olimpic este să îi unim pe fani. Asta face unic acesta Jocuri, pentru că vin spectatori din toate colțurile lumii pentru fiecare sport în parte și se întâlnesc pe Stadionul Olimpic. Când vom avea o idee clară despre cum va arăta lumea pe 23 iulie 2021, atunci vom lua cea mai bună decizie”, a spus președintele IOC.

Pe 24 martie, IOC a anunțat că JO de la Tokyo, programate inițial pentru perioada 24 iulie – 9 august 2020, se vor muta în vara anului 2021, 23 iulie – 8 august.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Încrederea în Biserică, Parlament şi Guvern a scăzut semnificativ, a crescut încrederea faţă de SRI, SIE şi DNA

Redacția

Taxa auto creste cu 10% la Euro 4 si Euro 3 si scade cu 60-90% la Euro 2, Euro 1 si non-euro

Redacția

La o asociație de proprietari din Roman, femeia de serviciu e casierul. Nu vă bateți joc de oameni în astfel de momente!

Redacția
Încarcă...