RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Italia verifică temperatura turiştilor de pe plajă cu drona

În Italia, printre primii care au activat experimentarea dronelor pentru măsurarea temperaturii corpului cetățenilor a fost poliția locală din Treviso.

Roma 3 ASL a anunțat vineri  că o dronă va verifica temperatura turiștilor care se vor afla în weekend pe plaja din Ostia, Italia . Zborul de recunoaștere este programat sâmbătă și duminică de la 11 la 16 și s-a specificat că „drona se va deplasa la o înălțime de cel puțin 25 de metri de nivelul apei și la o distanță de cel puțin 30 de metri de oameni”.

Dacă temperatura depășește 37,5 ° C, probabil vor fi declanșate verificări mai aprofundate, dar ASL nu a specificat nimic despre acest aspect, s-a limitat să clarifice că „un control al temperaturii va avea loc automat  cu ajutorul unui dispozitiv Ostia pe plajă „.

Nu este prima dată în Italia când temperatura cetățenilor este măsurată de la distanță cu o dronă.

  

La începutul lunii mai 2020, imediat după lockdown-ul din martie-aprilie, poliția locală din Treviso a folosit drone pentru a măsura temperatura și a identifica subiecții potențial contagioși în zonele publice ale orașului.. Atunci au fost folosite două drone, una cu o greutate de 800 de gra

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Drama unor români la o firmă din Italia: ”Nu vă convine, valea la voi acasă”

Redacția

Cum a NIMERIT o femeie care a călătorit 5.000 de kilometri pentru nunta prietenei ei la petrecerea greșită

Redacția

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul cu doar câteva zile înainte ca autoritățile ruse să-i anunțe moartea. „Nu vreau să aud CONDOLEANȚE”

Redacția
Încarcă...