RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Israelienii își tatuează pe corp data de 7.10.2023, în amintirea atacurilor mortale

Data de 7 octombrie va fi gravată pentru totdeauna în istoria Israelului, marcând ziua în care atacatorii Hamas au devastat comunitățile din sudul țării, ucigând 1.400 de persoane, în cel mai sângeros atac de la fondarea țării, în 1948.

Acum, mulți israelieni își tatuează data pe corp pentru a-i comemora pe cei morți și dispăruți și pentru a fi martori ai tragediei colective, scrie Reuters.

„A fost o dată foarte dificilă pentru întregul stat Israel, inclusiv pentru cei care nu se aflau în zonele afectate”, a declarat artistul tatuator Roey Benezri-Levy, care lucrează în stațiunea balneară Eilat, departe de locul unde Hamas a atacat.

„Unii oameni aleg să își tatueze imagini care le amintesc de casa lor, de familie sau de persoanele răpite, într-un fel sau altul”, a spus el. „Mulți dintre ei scriu data, 7 octombrie. Cu toții înțelegem ce înseamnă asta”.

  

Studentul universitar Gal Nishman și-a făcut un tatuaj pe spate cu cerneală neagră și albastră care combină o stea a lui David cu cifrele 7/10.

„Adevărul este că nu cunosc pe nimeni care a fost ucis, din fericire… dar tatuajul pentru mine este un simbol”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O bătrână din Botoșani a ieșit cu o rață la plimbare prin oraș. Cum a scăpat de amendă

Redacția

Un tânăr care a sunat la 112 să pârască oameni care nu respectă ordonanțele a fost amendat

Redacția

Proiect de lege: Permis de conducere suspendat până la 10 ani pentru şoferii care au consumat droguri sau alcool. Ce alte prevederi conține inițiativa

Redacția
Încarcă...