RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iranul a executat peste 100 de persoane în primele trei luni ale lui 2022, denunţă secretarul general al ONU, Antonio Guterres/ Numărul execuțiilor crește constant din 2020

Iranul a executat peste 100 de persoane în primele trei luni ale lui 2022, denunţă secretarul general al ONU Antonio Guterres într-un raport prezentat marţi, relatează AFP.

Aproximativ 260 de persoane au fost executate în 2020, iar cel puţin 310 în 2021, a anunţat adjuncta însărcinatului cu dreptului omului la ONU Nada Al-Nashif.

Nada Al-Nashif a prezentat, în cadrul Consiliului ONU al Drepturilor Omului, la Geneva, în Elveţia, acest ultim raport al secretarului general al ONU Antonio Guterres.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

MAE: Unul din ostaticii din Fâșia Gaza are cetățenie română și israeliană / Ambasada din Tel Aviv nu a recepționat solicitări de sprijin consular până acum

Redacția

Iohannis, despre restricţiile pentru nevaccinaţi: „Nu accept măsuri care duc la discriminări. Nu învingem pandemia prin discriminare, ci prin vaccinare”

Redacția

Mihai precup a fost numit presedinte al Agenției care coordonează companiile de stat

Redacția
Încarcă...