RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiție demarată cu stângul. Firma care a câștigat licitația de asfaltare a unor străzi s-a lăsat așteptată

Firma care trebuia să demareze astăzi lucrările pe una din cele opt străzi pentru care a câștigat licitația de asfaltare, a uitat să vină la lucru.

 

La ora prânzului, viceprimarul Vasile Axinte s-a dus să se întâlnească cu reprezentanții societății Construcții Feroviare din Câmpulung Moldovenesc, pe strada Stadionului, însă aceștia nu erau acolo.

  

Am stabilit luni, când am predat amplasamentele pentru începerea lucrărilor celor de la SC CF care au câștigat licitația că miercuri le începem. Ne-am întâlnit în această dimineață, ne-au solicitat niște ajutoare în ce privesc niște indicatoare de circulație, niște garduri de protecție și că astăzi vor începe pe strada Stadionului să ridice căminele, însă la ora 13.30 ei nu au început lucrările. Încercăm să îi contactăm telefonic, din păcate am început cu stângul. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 5 luni de zile”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.  

Reprezentanții firmei și-au făcut apariția după aproximativ 40 de minute. Aceștia au promis că începând de mâine vor începe ridicarea căminelor de pe strada Stadionului, iar mai apoi vor continua lucrările pe celelalte 7 străzi.

Mai exact vorbim despre: strada Stadionului, strada Garabet Ibrăileanu, strada 1 Decembrie 1918 (din intersecția cu strada Ceferiștilor, cu strada Dragoș Vodă, fosta Tăbăcărie), Aleea 1 Decembrie, strada Abator, parcarea de pe strada Izvoarelor și terenul de sport de la Liceul Teoretic ”Miron Costin”.Termenul de finalizare a acestor străzi este de 5 luni de zile.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prima Casă mai scumpă. Startul l-a dat ING Bank

Redacția

Se toarnă primul strat de asfalt pe strada Dragoș Vodă. Atenție la indicațiile drumarilor

Marius Parteni

Următorul obiectiv pentru Primăria Pașcani: Proiecte transfrontaliere, în parteneriat cu comunități înfrățite

Marius Parteni
Încarcă...