NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

600 metri pătrați scoși la licitație pentru amenajarea unui patinoar în această iarnă la Pașcani

Consiliul Local se întrunește mâine în ședința ordinară, aferentă lunii septembrie 2021. Pe ordinea de zi se află și proiectul prin care se propune închirierea prin licitație publică a terenului de 600 metri pătrați, în vederea amenajării unui patinoar.

Este vorba despre parcela dintre sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Școala ”Iordache Cantacuzino”, acolo unde a mai fost amenajat un patinoar în anul 2019.

Votul consilierilor în comisii a fost unul favorabil acestui proiect. În comisia economică s-a insistat pe respectarea măsurilor impuse de perioada de pandemie, respectarea suprafeței unde se amplasează patinoarul și acordarea unor facilități, în anumite perioade ale zilei, copiilor din municipiu.

Prețul de pornire a licitațieri este de 1.200 lei pe lună. Perioada cât va funcționa patinoarul urmează să fi stabilită în perioada următoare, dar nu mai mult de 1 decembrie 2021 – 27 februarie 2022.

  
Advertisements

Related posts

Toaletarea copacilor din municipiul Pașcani va reîncepe în luna octombrie

Redacția

Primăria se plânge că nu are bani, dar cheltuie 50.000 lei pentru închirierea a 12 toalete ecologice și igienizarea celor din oraș!

Răzvan Grecu

Acces interzis pe strada Mihail Kogălniceanu din Paşcani! O serie de copaci au fost toaletaţi

Ema Roman
Încarcă...