NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Muncitorii de la Remar SA vor continua și mâine greva. Liderul de sindicat:”Am avut discuții cu Costel Băncilă, președintele Consiliului de Administrație, care ne-a explicat că vom primi banii când vor avea încasări” (VIDEO)

Greva spontană declanșată astăzi de către muncitorii de la fosta societate Remar SA Pașcani va continua și mâine. Aceștia sunt deciși să nu renunțe la forma protest, deoarece nu și-au primit avansul pentru luna mai și tichetele de masă.

 Reporterii Actualitatea Tv au mers astazi în jurul orelor 15.00 să discute cu muncitorii societății, dar mulți dintre ei au refuzat să comenteze situația. Oamenii se tem pentru locurile de muncă, dar par să nu mai suporte  prea multe.

  Am încercat mereu să potolesc oamenii, să îi fac să înțeleagă, pentru că nu este prima situație de acest fel. Acum e mai dificil. Dacă nu își primesc bonurile de masă până la data de 30 ale lunii, le pierd. Avansul nu a fost virat din data de 22 mai, nici până acum. Situația fabricii e dezastruoasă, cel puțin din câte mi s-a spus de la conducerea unității. Am avut discuții cu Costel Băncilă, președintele Consiliului de Administrație, care ne-a explicat că vom primi banii când vor avea încasări. Oamenii sunt dispuși să continue forma de protest, până când își vor primi drepturile salariale, ne-a declarat Gheorghe Butnaru, liderul sindicatului CFR Unirea.

  

Conducerea fabricii nu a putut fi contactată pentru a prezenta un punct de vedere.

{flv}diverse/greva{/flv}

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mai puţini bani pentru hrana elevilor nevoiași

Redacția

Pus să urmeze cursuri de calificare după ce a cheltuit la jocuri electronice banii din fonduri europene

Redacția

Cauţi un job? Târg de cariere, astăzi şi mâine, la Universitatea Tehnică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site