NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Instructor auto păşcănean, cel mai bun din tot judeţul Iaşi

Unul dintre instructorii auto din Paşcani  este primul pe judeţ la rata de promovabilitate a elevilor săi. Vestea a venit pe neaşteptate pentru acesta, întrucât cunoscuţii l-au sunat şi anunţat că este pe locul 1 în clasamentul realizat de un site de profil.

Nicuşor Popa are 37 de ani şi lucrează ca instructor auto la GIV din anul 2007. Spune că are această pasiune pentru maşini şi deci şofat încă de când era mic, şi nici măcar nu ajungea la pedale.

„Am permis de conducere din 1998 şi lucrez ca instructor din septembrie 2007. Secretele succesului sunt munca şi seriozitatea. Sunt un instructor foarte exigent dar totul este constructiv”, a declarat acesta.

  

S-a declarat încântat de această apreciere şi spune că doar pasiunea pentru munca sa îl face diferit faţa de alţi instructori de pe piaţă.

„Azi am aflat de acest top pentru că nu am timp să accesez internetul ca să fiu la curent cu ştirile. Cred că pasiunea face diferenţa. Dacă nu faci cu pasiune, nu iese nimic bun”, a mai adăugat păşcăneanul.

Totodată, succesul său este susţinut de tactul pedagogic pe care l-a dobândit prin prisma faptului că este profesor de educaţie fizică şi sport.

Topul în care păşcăneanul ocupă locul I are în total 290 de poziţii, a fost realizat pentru intervalul 2009-2014 şi ia în calcul toate categoriile auto.

Pentru detalii accesaţi www.topinstructoriauto.ro 

Advertisements

Related posts

Ștrandul a stat închis și în acest weekend. Iată motivele invocate!

Marius Parteni

Metoda accidentului în variantă bisericească! Cum vă puteți feri de escrocherii!

Ema Roman

Un băiețel cu probleme de vedere ar fi fost umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțișor. Femeia spune că elevul nu a înţeles reacţia ei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site