NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

INEDIT: Un preot dezvoltă o reţea de socializare care concurează cu Facebook

Un preot din Mureş poate fi considerat un „Zuckerberg cu sutană” deoarece a dezvoltat din pasiune o reţea socială care ar putea rivaliza cu Facebook-ul. Denumită „tecunosc.ro”, reţeaua de socializare a preotului Ionel Neculai Dârjan are deja câteva mii de utilizatori şi pare să atragă tot mai mulţi în condiţiile în care regulile impuse sunt puţine şi nu există foarte multe restricţii de utilizare. 

 

Mai mult reţeaua socială românească permite ca un conţinut care este postat în cadrul acesteia să fie distribuit şi pe alte reţele, dar oferă utilizatorului şi instrumente noi şi inedite precum comentariile audio, propria bibliotecă virtuală sau un blog propriu. Ionel Neculai Dârjan este preot în localitatea Saschiz, din judeţul Mureş, iar când dezbracă sutana de slujitor al sfintelor altare se aşează în faţa calculatorului unde îşi exersează pasiunea de a crea reţele şi platforme virtuale. În urmă cu câţiva ani, preotul s-a îndrăgostit de programarea informatică şi de atunci îşi foloseşte timpul liber pentru a dezvolta tot felul de platforme şi aplicaţii pe care le oferă spre testare prietenilor.

Citiţi mai multe pe libertatea.ro

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Caz fericit! Bătrâna care dormea în scări de bloc a fost internată de Primărie în Căminul de la Mirceşti! Poliţiştii locali sunt cu ochii pe oamenii străzii

Ema Roman

Guvernul simplifică de la 1 iulie procedurile de acordare a indemnizaţiei şi concediului pentru creşterea copilului

Redacția

Programul Sc Prest Serv Apa în perioada Sărbătorilor Pascale

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site