RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Indienii de clasa a VII-a: jocuri periculoase în zona Palatului Cantacuzino-Brătianu

Copiii nu și-au pierdut pasiunea cititului și nici imaginația care-i face să se pună pielea personajelor în jocurile lor. Mai mult, nici n-au renunțat la cărțile generațiilor trecute. Asta ar fi partea bună. Partea rea e că uneori fac lucruri necugetate și care îi pun în pericol pe ei și pe ceilalți. Vineri după amiaza, ieșiți de la ore, mai mulți elevi de clasa a VII-a de la Liceul Economic „N. Iorga” din Pașcani s-au gândit să se joace de-a indienii în zona Palatului Cantacuzino-Brătianu.

Copiii au aprins un foc de tabără, și-au confecționat făclii și au început să poarte războaie prin hățișurile parcului, fără să se gândească la pericolele de incendiu sau de arsură. O patrulă a Poliției Locale le-a stricat jocul și i-a fugărit suplimentar.

Au fost prinși Cătălin Petrică Luca, Ioan Căinăreanu și Cosmin Bogdan Lungu. Deși nu au fost torturați de „fețele palide”, războinicii roșii i-au dat în vileag pe câțiva din frații și surorile lor care reușiseră să scape – Andrei Anton, Alin Ursan, Ana Butnariu și Nicoleta Ipate. Vitejii de 13 ani au fost trimiși la wigwam-urile lor cu promisiunea că părinții și profesorii vor afla despre faptele lor de arme. „Urmează să înștiințăm părinții și școala unde aceștia învață, deoarece prin această «joacă», copilărească în primă fază, pot genera evenimente nedorite”, a declarat Vasile Avasiloaei, comandantul Poliției Locale Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vin bani europeni în județ pentru construcţia de centre voluntare de dus gunoiul selectiv – Municipiile Iaşi şi Paşcani au obţinut şi un bonus!

Redacția

Unde puteţi suna dacă aveţi probleme în trafic din cauza zăpezii. Ce recomandă drumarii

Redacția

Numărul gemenilor creşte constant la Iaşi, de la an la an

Redacția
Încarcă...