RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Încă un operator de telefonie mobilă intră pe piaţa din România. Va ataca şi segmentul energiei electrice

Concurenţă acerbă în domeniul telefoniei mobile şi a furnizării de energie electrică, afaceri care par să meargă, mai nou, mâna în mâna, după modelul RCS&RDS şi Telekom.

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu, care operează sub brandul AKTA, ar putea include în ofertă, la începutul lunii mai, şi servicii de telefonie mobilă, alături de televiziune analogică şi digitală, telefonie fixă şi internet, după ce va finaliza negocierile cu doi operatori de profil, a declarat pentru Profit.ro directorul general al DCS, Dinu Malacopol.

  

DCS va fi un Mobile Virtual Network Operator (MVNO), adică un operator care furnizează servicii de voce şi date mobile prin intermediul reţelei unui operator clasic de telecomunicaţii mobile, de la care închiriază, în baza unui acord comercial, servicii de acces la reţeaua de antene şi fibră optică a acestuia.

“Vom fi un operator MVNO. Suntem în negocieri finale cu două companii de telefonie mobilă şi vom semna contractul în acest trimestru, iar serviciile le vom lansa în al doilea trimestru, cel mai probabil în prima zi a lunii mai”, a afirmat Malacopol, citat de Profit.ro

Continuarea pe oradeiasi.ro

Related posts

Vești bune pentru locuitorii municipiului Pașcani

Redacția

Programul „Rabla pentru Becuri” va fi lansat până la finalul acestei luni

Redacția

Noi reguli pentru piaţa construcţiilor: Toate clădirile ce vor fi construite din 2021 trebuie să aibă consum energetic aproape zero

Redacția
Încarcă...