NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

În urma finalelor naționale de atletism în sală, elevii pășcăneni au obținut o medalie de aur, una de argint și 2 de bronz

În cursul acestui sfârșit de săptămână, 4 elevi pășcăneni de la Școala ,,Iordachi Cantacuzino” au făcut cinste municipiului nostru la București, unde s-au desfășurat finalele naționale de atletism în sală, cu probe din cele mai diverse, de la alergări și sărituri în lungime, până la triatlon, biatlon și aruncarea greutății.

 

Competiția a debutat sâmbătă dimineața la ora 9.30 și a durat până în cursul după-amiezii de duminică, la ora 18.30, adunând laolaltă 1041 de sportivi din toată țara, elevi de clasele I-VII.

  

În acest sens, eleva pășcăneancă Ioana Grigoraș, din clasa a III-a, a obținut medalia de aur la aruncarea greutății, categoria C3, eleva Iustina Berbece, din clasa pregătitoare, a obținut medalia de argint la proba de biatlon, categoria C3, eleva Andrada Ciopraga a obținut medalia de bronz la aceeași probă, aceeași categorie, iar elevul Tudor Pintilie a obținut medalia de bronz la săritura în lungime cu elan, la categoria C1.

Grupul elevilor de la Școala ,,Iordachi Cantacuzino”, din Pașcani a mai cuprins încă 3 participanți la competiție, ocupanți ai locurilor 7, 10 și 18. Cei 7 elevi au fost însoțiți la București de profesorul de Educație Fizică, Mihai Vicovanu, care, de altfel, a fost și cel desemnat de juriu pentru înmânarea medaliilor, diplomelor și premiilor la proba de aruncare a greutății.

Advertisements
Advertisements

Singurul inconvenient resimțit de echipa pășcăneană în această deplasare a fost distanța foarte mare de aproximativ 20 de km între hotelul unde a fost aceasta cazată și locația desfășurării competiției, fapt pentru care fiecare participant a trebuit să-și suporte cheltuielile de transport din buzunarul propriu.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

La un an după ce făcea naveta pe ruta Paşcani – Iaşi, Ştefan Cană se pregăteşte să debuteze pentru FCSB: ”Dacă tot am plecat de acasă, vreau să ajung departe!”

Ema Roman

Rezultatele etapei a VII a a Campionatului Municipal de Minifotbal. Mega Profesorii urcă pe locul 2. Aprodex a tecut cu 3-1 de Proinvest

Răzvan Grecu

Antrenorul CS Kosarom a fost demis după eșecul cu Aerostar Bacău. Condurache și Râșcu asigură interimatul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site