RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

În prag de campanie electorală: lucrări de extindere a gazului metan la Blăgești

După așteptări de ani de ani de zile, locuitorii din suburbia Blăgești vor beneficia de gaz metan. Coincidență sau nu, lucrările de extindere a rețelei de gaz sunt făcute în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

An de an, la audiențele ținute de șefii administrației locale, locuitorii din suburbii au solicitat extinderea rețelelor de gaz metan, însă au rămas doar cu promisiuni, pentru un lucru care ar fi normal în secolul XXI.

Astfel, pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani este o postare în care se anunță că activitatea este în desfășurare în suburbia Blăgești, iar pe mai multe străzi din Pașcani și suburbii, lucrările de execuție au fost finalizate.

”În Blăgești continuă lucările de extindere a rețelei de gaz metan după ce în ultimele luni pe zeci de străzi au fost finalizate lucrările de execuție. Este vorba despre Bisericii, Oituz, Mărăşeşti, Bucium Avram Iancu, Răzoare, Păcii, Arcului, Vasile Pârvan, Râpă Galbenă, Zmeului, Eternităţii, Siretului, Siret 1, Siret 2, Preda Buzescu, Alexandru cel Bun, Plopilor, Mihai Viteazu, Dimitrie Bolintineanu, Vadu Siret, Liliacului, Dorului, Mihai Viteazu – fundac, Emil Racoviţa, Morilor, Rozelor, Amurgului, Tămăduieni 1, Tămăduieni 2, 1 Mai, Gâștești, 24 Ianuarie, Florilor, Pietriş, Şoseaua Neamţului, Boșteni, Libertăţii, Ghiocei şi Primăverii. Investiția este de peste 1,5 milioane de lei, bani de la bugetul local. Lunile trecute a fost aprobat un proiect de hotărâre în Consiliul Local privind extinederea rețelei de gaz metan pe Șoseaua Națională – 3 sectoare de stradă, strada Dealul Spirii și un sector din strada Avram Iancu – de la intersecția cu varianta ocolitoare, până la Seră”, conform postării de pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.

  

 Tot în aceeași postare se precizează și alte proiecte care vor fi desfășurate de administrația locală.

”Tot în această perioadă, în Blăgești, angajații de la Serviciul de Gospodărie Comunală continuă lucrările la canalul de colectare apă pluviale pentru decolmatare”, conform postării de pe pagina oficială a Primăriei Pașcani”, se mai precizează în anunț.  

 În general, în preajma unor alegeri, indiferent despre care vorbim, primarii demarează lucrări, însă multe dintre ele nu sunt finalizate, rămân doar promisiuni de la un ciclu electoral la altul, ca o moștenire politică, care au secătuit încrederea alegătorilor. 

Related posts

Aveti grija ce cadouri cumparati pentru cei mici! Cateva controale au scos la iveala nereguli grave

Redacția

Eduard Dumea, post călduț de director la Rossal Roman, zona Vaslui! Iată ce scria NewsPascani.com anul trecut!

Marius Parteni

PNL despre proiectele de investiții propuse de primar: “Sperăm să nu rămânem cu promisiunile”. Pantazi: “Luăm în calcul toate oportunitățile”! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...