RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațiePolitică

Firmele care realizează lucrările de apă și canalizare din Pașcani, arătate cu degetul de politicieni, după precipitațiile din aceste zile !

Încă un lider politic local se plânge de modul cum sunt realizate lucrările de investiții, din cadrul masterplanului ARSACIS și ApaVital SA, ce vizează modernizarea rețelei de apă de pe administrativul localității.

Dumitru Pantazi, consilier PSD, a subliniat în conferința de presă ce a avut loc ieri la sediul formațiunii politice, că în urma căderilor de precipitații din perioada 6-7 mai rămân greșeli mari. Una ar aparține municipalității, prin conducerea Primăriei, alta firmelor care se ocupă de realizarea lucrărilor.

Pantazi a cerut primarului să monitorizeze lucrările, iar executanților să își respecte angajamentele.

Declarația liderului social-democrat vine după ce și șefii Primăriei Pașcani, prin vocea primaului și viceprimarului, au susținut că sunt probleme legate de modul de intervenție a angajaților firmelor care lucrează la rețeaua de apă și canalizare.    

  

Reamintim faptul că Primăria încearcă să preia o parte din străzile unde au fost realizate lucrările de apă și canalizare, dar operatorul județean încă nu le-a predat.

Conducerea ApaVital SA nu a oferit încă un punct de vedere cu privire la situația din ultimile zile, modul de execuție a lucrărilor, dar și acuzelor aduse de oamenii politici.

Related posts

Târgul de Crăciun de la Brașov, printre cele mai frumoase din țară. 80 de brazi vor fi împodobiţi de Crăciun. 1,2 milioane de luminiţe vor lumina oraşul!

Redacția

Ninge pe Pașcani! Intervenția autorităților pusă sub semnul întrebării de contribuabili!

Marius Parteni

Asfalt pe drumurile din Hălăucești

Redacția
Încarcă...