NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

În luna decembrie s-au redus accidentele

În urma analizelor efectuate de poliţiştii rutieri cu privire la situaţia evenimentelor rutiere, în luna decembrie a anului 2012, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011, s-a constatat o scădere a numărului de accidente produse pe drumurile publice din judeţul Iaşi.

Urmare a amplelor acţiuni organizate de Poliţia Rutieră Iaşi pe parcursul anului 2012 şi a intensificării activităţilor preventive, statisticile actuale indică scăderea accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti pe raza judeţului Iaşi, în luna decembrie 2012 cu 32 % faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011. De asemenea, în luna decembrie a anului 2012, în urma accidentelor rutiere, o singură persoană a decedat, în timp ce în luna decembrie 2011, în urma evenimentelor rutiere au rezultat 8 morţi.

Principalele cauze de producere a accidentelor rutiere pe raza judeţului, în această perioadă sunt reprezentate de traversarea neregulamentară a părţii carosabile de către pietoni, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care au acest drept.

  

Şi în acest an, Poliţia Rutieră, în colaborare cu poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică va continua să organizeze şi să desfăşoare acţiuni pe linia prevenirii încălcării de către participanţii la trafic a regulilor de circulaţie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Acțiune poliție: Trei permise suspendate și sancțiuni în valoare de 8.252 lei

Redacția

Acţiune rutieră. Polițiștii pășcăneni au aplicat 78 de sancțiuni, într-o singură zi

Redacția

Un şofer este căutat de o săptămână după ce a lovit mortal un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site