RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

În ce condiții nu ar vota Traian Basescu la prezidențiale

Fostul președinte Traian Basescu susține că nu ar vota dacă la alegerile prezidențiale ar trebui să aleagă dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană.

De ce nu ar vota Traian Băsescu la alegerile prezidențiale. Foto: Arhiva

De ce nu ar vota Traian Băsescu la alegerile prezidențiale. Foto: Arhiva

Traian Băsescu susține că dacă Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Mircea Geoană sunt variantele pentru alegerile prezidențiale nu va vota. Fostul președinte consideră că liberalii ar avea șanse mai mari dacă ar merge la prezidențiale cu Emil Boc decât cu Nicolae Ciucă.

  

 „Dacă nu se produce un cutremur după locale, va fi probabil Ciolacu și generalul Ciucă, deși eu nu am încredere, România a mai fost condusă de generali, a avut Revoluția în care generalii au fost băgați până peste cap, a avut în Al Doilea Război Mondial cu general conducător, deci generali ar fi bine să stea la locul lor și să lase politica pentru politicieni. (…)Să stea să-și mănânce pensiile speciale și să lase politica pentru politicieni. (…) Mă gândesc că liberalii au și varianta Emil Boc, care stă mult mai bine în sondaje, dacă vor să vadă lecția Firea repetată, să încerce cu Ciucă și nu cu Emil Boc. Să ia om de partid care să mobilizeze partidul.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Stroe (PNL): USR sabotează procesul de aderare la Schengen

Redacția

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: Rusia a eșuat din moment ce apelează la ceceni și rezerviștii din Belarus

Redacția

AUR vrea o coaliţie a opoziţiei la alegerile din 2024, dar fără USR

Redacția
Încarcă...