RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ionuţ Stroe anunţă că liberalii nu i-au cerut demisia lui Nicolae Ciucă, în urma acuzaţiilor de plagiat: „Exclus aşa ceva”

„Domnul Ciucă consideră că teza este una legitimă, se bazează pe experienţe personale în misiunile din care a făcut parte şi a afirmat disponibilitatea de o trimite pentru a fi verificată de comisia de etică. Nu aş comenta mai mult decât atât”, a transmis Stroe, într-o conferinţă de presă, precizând că şi prim-ministrul Ciucă a fost prezent la şedinţă, online.

Întrebat dacă au fost solicitări din interiorul partidului ca premierul să demisioneze, purtătorul de cuvânt al PNL a subliniat: „Nu. Exclus aşa ceva. A fost un pasaj de două minute în care premierul a transmis partidului ce a transmis şi presei. Cred că e prematur să avansăm un scenariu”.

Premierul Nicolae Ciucă este acuzat că şi-a plagiat lucrarea de doctorat, prin care a devenit doctor în Ştiinţe Militare în anul 2003, şi care ar conţine cel puţin 40 de pagini ce nu corespund normelor de redactare academică, potrivit PressOne. 

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, Ciucă a anunţat că solicită analizarea lucrării sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp – Instituţia Organizatoare de Studii de Doctorat, precizând că lucrarea sa este originală, redact

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Trei persoane au fost reţinute, după ce au înfiinţat o cultură de canabis pe un teren din Piatra Neamţ

Redacția

Criza cerealelor. Petre Daea : Să nu ne deplasăm în zona extrem de critică în care sunt alţii

Redacția

Talibanii salută ajutorul de 1,2 miliarde de dolari din partea comunității internaționale și îndeamnă Statele Unite „să dea dovadă de generozitate”

Redacția
Încarcă...