RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Împrumut de la Stat: Soluție guvernamentală pentru modernizarea străzilor și iluminatului

Gropile pe metru pătrat din asfalt îi dau mari bătăi de cap primarului Dumitru Pantazi. Atât de mari, încât pentru refacerea infrastructurii stradale acesta este dispus să se împrumute de la Ministerul de Finanțe, așa cum a făcut-o pentru plata arieratelor. Intențiile au fost dezvăluite astăzi în conferința de presă organizată după ședința de Consiliu Local.

 

 Pantazi a spus că până la data de 26 martie mai poate solicita Ministerului de Finanțe suplimentarea împrumutului actual. E o idee care este luată în calcul pentru refacerea infrastructurii stradale și iluminatului.

  

”Ne-a fost aprobat împrumutul pentru plata arieratelor. Banii vor fi virați de Ministerul de Finanțe către formele care aveau de recuperat bani de la noi. Zilele trecute am aflat că mai putem solicita suplimentarea împrumutului. Este o idee pe care o analizăm. Ar fi o resursă financiară pe care am putea să o trecem la capitolul dezvoltare. Vedeți cum arată străzile, sunt probleme cu iluminatul stradal și trebuie luate măsuri”, a spus primarul Pantazi.

 Menționăm faptul că în acest an Primăria va împrumuta 8 milioane de lei pentru susținerea proiectului Plan Integrat de Dezvoltare Urbană. Creditul urmează să fie contractat de la CEC Bank.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pantazi a anunțat pe Facebook că au început asfaltările

Răzvan Grecu

Managera de la Spitalul CF Pașcani, pusă de baronul Fenechiu la conducerea unității medicale, imposibil de demis

Redacția

ApaVital şi Primăria fac precizări pe tema interconectării reţelelor de apă ale Paşcaniului şi Iaşului

Ema Roman
Încarcă...