RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Igor Dodon și Vladimir Voronin, în ”umbra” Maiei Sandu, politicianul care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor Republicii Moldova

Maia Sandu – președintele Republicii Moldova – se clasează pe primul loc în ceea ce privește încrederea cetățenilor Republicii Moldova, în urma unui sondaj de opinie realizat de iData.

Sondajul respectiv a fost realizat în perioada 3-18 octombrie, pe un eșantion de 834 de respondenți din 80 de localități, iar marja de eroare este de +/-3,4%, informează deschide.md.

Cei chestionați au răspuns la două întrebări:

  • În cine din politicienii din Republica Moldova aveți cea mai mare încredere?
  • În opinia dumneavoastră, care politician a fost cel mai activ în ultimele 30 de zile?

Un milionar și-a retras banii de la bancă deoarece nu a fost lăsat să intre fără mască în instituție Jurnalistul Dmitry Muratov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace: ”Vladimir Putin sugrumă jurnalismul prin Legea «agenților străini»”

  

30 Oct, 15:49 | Știri externe

MAE condamnă declarațiile omologilor ruși privind reinaungurarea unui monument dedicat eroilor Armatei române: Rusia „întreține retorica neconstructivă”

30 Oct, 14:26 | Știri externe

La prima întrebare, Maia Sandu a obținut 36,4%, devansându-i pe fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon (16%), și pe politicianul și omul de afaceri Ilan Șor (4,4%).

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), s-a poziționat pe locul al patrulea, cu 4,1%, fiind urmat de primarul capitalei Moldovei, Ion Ceban, care este susținut de 2,8% din respondenți.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Moscova se confruntă cu cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani

Redacția

Rusia: Televiziunea de stat anunță „Al Treilea Război Mondial” după scufundarea crucișătorului Moskva

Redacția

VIDEO| O tânără afgană a fost ucisă de fraţii săi pentru că trăia „o viață occidentală” în Germania. Cei doi i-au tăiat gâtul și transportat cadavrul cu trenul, sute de kilometri

Redacția
Încarcă...